Superlink - link-uri utile si nu numai
Discutii, sfaturi, contrari - dar toate frumoase si cu tact de gentleman. Nu uitam nici de bancuri, poze funny, glume. Dar trebuie sa stiti de la inceput ca acest site nu contine materiale interzise sau ilegale.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Superlink - link-uri utile si nu numai | Reguli | Inregistrare | Login

POZE SUPERLINK - LINK-URI UTILE SI NU NUMAI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deiutza20 pe Simpatie.ro
Femeie
21 ani
Bacau
cauta Barbat
21 - 44 ani
Superlink - link-uri utile si nu numai / Desktop stuff, radio on-line si altele / mici trucuri pentru PC Moderat de bruneta_79
Autor
Mesaj Pagini: 1
delaurentis
Site owner

Din: Tg-Jiu
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 7666
Cum evitam problemele la instalarea de noi fonturi
    In directorul dumneavoastra de fonturi lipseste comanda File - Install New Font. Este adevarat ca puteti copia pur si simplu fonturi in directorul respectiv, dar apoi nu aveti acces la acestea din unele programe. Cauza acestor neplaceri este lipsa unei chei sau o cheie cu erori in Registry. Eliminati aceste probleme astfel: deschideti Run din meniul de start, introduceti denumirea programului "fontreg" si lansati acest utilitar cu un clic pe OK. Fontreg completeaza o cheie Registry, care va permite pe viitor instalarea fonturilor TrueType. In cazul in care instalarea noilor fonturi tot nu functioneaza corect, trebuie sa prelucrati manual cheia respectiva in Registry.
    Lansati mai intai Windows Explorer si deschideti directorul de fonturi C:WindowsFonts. Mutati continutul acestui director intr-un alt director gol. Cu ajutorul comenzii Run - regedit din meniul de start deschideti Registry Editor. Intrati in cheia HKEY_ LOCAL_MACHINESoftwareMicro- softWindowsCurrentVersion.
    Daca aici exista cheia Fonts,selectati-o si stergeti-o cu ajutorul comenzii Delete. Apoi adaugati-o din nou cu New - Key (inainte dati clic dreapta pe CurrentVersion). In cazul in care aceasta cheie nu exista, adaugati-o. Inchideti Registry Editor si dati un dublu clic in Control Panel pe simbolul Fonts. Executati comanda File - Install New Font, care acum ar trebui sa fie disponibila. In campul Folders navigati spre directorul in care ati mutat la inceput fonturile. Dati un clic pe Select All si apoi pe OK. Windows va copia fonturile in directorul de fonturi si le va reinregistra. Dupa aceasta operatie, ele va vor sta la dispozitie in toate programele.

    Accelerarea reprezentarii de icon-uri pe desktop
    Refresh-ul desktop-ului dureaza prea mult, pentru ca Windows trebuie sa incarce prea multe simboluri (numite popular "icoane". Cu un cache pentru simboluri suficient de mare veti obtine o viteza mult mai mare la incarcare. Pentru aceasta trebuie sa intrati in Registry: deschideti Start - Run si introduceti comanda regedit. Mergeti apoi spre inregistrarea HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionexplorer si marcati-o. Dati un clic in fereastra din partea dreapta si executati New - String Value. Introduceti numele MaxCachedIcons. Marcati acum noul sir de caractere si executati comanda Modify. Introduceti ca valoare 2048 si confirmati cu OK. Inchideti RegEdit si reporniti Windows, pentru ca modificarile sa aiba efect.

    Shutdown cu probleme
    In cazul in care sistemul pe care este instalat Windows XP dispune de o placa ATX, dar nu se opreste complet la comanda de Shutdown, probabil ca Windows nu foloseste respectiva facilitate a placii.
    Pentru a modifica aceasta stare de fapt, selecteaza Start->Control Panel->Performance and Maintenance->Power Options. In registrul APM, activeaza optiunea Enable Power Management Support. Dupa aceasta, procesul de Shutdown ar trebui sa se desfasoare fara nici o problema.
    Inlaturati programele ce pornesc automat
    O multime de programe sunt construite in asa fel incat sa ruleze automat la pornirea sistemului. Pentru cei care nu doresc acest lucru, aici veti gasi trei metode prin care acestea pot fi impiedicate sa porneasca.
    1) Le puteti inlatura din Start / Programs / Startup
    2) Rulati regedit sau alt editor de registri si cautati-le in HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows CurrentVersion Run
    3) Daca dispuneti de Windows 98, ME sau XP, puteti folosi MSCONFIG pentru inlaturarea lor.

    viteza procesorului
    Windows va ofera posibilitatea sa aflati mai multe detalii despre sistemul dumneavoastra, ca de exemplu viteza cu care ruleaza procesorul.
    Pentru aceasta, apasati butonul Start si selectati Accessories/System Tools/ System Information. Dati clic pe Tools si selectati din acest meniu Windows Report Tool. In acest meniu veti observa jos Change System File Selections. Aceasta actiune va avea ca rezultat o scurta scanare a sistemului dumneavoastra. Va va aparea o fereastra cu toate detaliile despre sistemul pe care il detineti, printre care se vor numara versiunea sistemului de operare, tipul si viteza procesorului, memoria si partitiile


_______________________________________
- - - -



pus acum 17 ani
   
delaurentis
Site owner

Din: Tg-Jiu
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 7666


_______________________________________
- - - -



pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la