Superlink - link-uri utile si nu numai
Discutii, sfaturi, contrari - dar toate frumoase si cu tact de gentleman. Nu uitam nici de bancuri, poze funny, glume. Dar trebuie sa stiti de la inceput ca acest site nu contine materiale interzise sau ilegale.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Superlink - link-uri utile si nu numai | Reguli | Inregistrare | Login

POZE SUPERLINK - LINK-URI UTILE SI NU NUMAI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
lutsen pe Simpatie
Femeie
24 ani
Cluj
cauta Barbat
24 - 48 ani
Superlink - link-uri utile si nu numai / Alte link-uri si discutii / tIMon - Targul Imobiliar National din Romania Moderat de atomic_man, dmldone, mad_bull, micutza, mitrutz
Autor
Mesaj Pagini: 1
timonjunior
Membru nou

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 0
Bine ai venit acasa!

tIMOn - Targul Imobiliar National reprezinta un eveniment nou dar si cu traditie in acelasi timp al pietei imobiliare din Romania. Experienta organizarii unor evenimente similare, dinamica pietei, integrarea in Uniunea Europeana au condus la o necesitate: Imbracarea celui mai important eveniment al pietei imobiliare in haine noi si transformarea acestuia intr-un instrument util de vanzare si imagine pentru dezvoltatori. In acelasi timp, urmarim o informare si educare a publicului.

Ne dorim ca tIMOn sa redevina evenimentul marcant al acestei piete si ne dorim ca orice jucator activ din domeniul imobiliar sa foloseasca tIMOn drept un mijloc in dezvoltarea afacerii proprii.

Noutatile aduse de catre tIMOn pregatesc inscrierea evenimentului, o data cu 2008, in circuitul evenimentelor imobiliare din Europa. De aceea am largit gama de servicii si facilitati oferite expozantilor si partenerilor nostri, pregatim aparitia revistei tIMOn, publicatie care va fi distribuita si in alte state ale Uniunii Europene. In fiecare primavara, la tIMOn se va organiza Gala Premiilor Pietei Imobiliare, eveniment cu ocazia caruia vom da ocazia publicului, specialistilor dar si dezvoltatorilor sa isi exprime parerile despre tot ce se intampla in piata imobiliara. Seria de dezvoltare continua nu se va opri doar aici, pentru ca vom pregati evenimente similare si in marile orase ale tarii in acelasi timp in care vom facilita intalniri cu mari investitori din Europa.

tIMOn va reprezenta un instrument facil si pentru publicul larg atat de interesat de domeniul imobiliar. Vom facilita accesul la cat mai multe informatii si noutati din domeniul imobiliar, vom dezvolta site-ul astfel incat acesta sa contina cele mai utile informatii. Ne dorim ca evenimentul sa beneficieze de participarea unui public cat mai numeros dar si avizat in acelasi timp.

Vom aduce langa noi Parteneri care sa contribuie la dezvoltarea unui adevarat pol al afacerilor imobiliare din Romania. Vom gandi cele mai bune solutii pentru ca toti cei care beneficiaza de acest eveniment sa aiba numai reusite. Vom face ca tIMOn sa fie o carte de vizita ata pentru noi cat si pentru toti partenerii nostri.

Pentru ca vrem ca tIMOn sa reprezinte un instrument util al pietei imobiliare din Romania si din Uniunea Europeana.


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la