Superlink - link-uri utile si nu numai
Discutii, sfaturi, contrari - dar toate frumoase si cu tact de gentleman. Nu uitam nici de bancuri, poze funny, glume. Dar trebuie sa stiti de la inceput ca acest site nu contine materiale interzise sau ilegale.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Superlink - link-uri utile si nu numai | Reguli | Inregistrare | Login

POZE SUPERLINK - LINK-URI UTILE SI NU NUMAI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
loca23 pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Cluj
cauta Barbat
23 - 44 ani
Superlink - link-uri utile si nu numai / Mica publicitate / Parfumurile o necesitate? Moderat de atomic_man, dmldone, micutza
Autor
Mesaj Pagini: 1
realman
Membru nou

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 7
Ce fel de personalitate aveti ? Ce tip de moda preferati? Ce gen de parfum vi se potriveste?

Un parfum trebuie sa fie armonios, bine definit dar niciodata plictisitor. Trebuie sa inspire o aroma naturala si familiara, dar de asemenea sa si surprinda in acelasi timp. Trebuie sa caracterizeze esteticul contemporanului nu doar o faza a modei trecatoare.

Tipuri de parfumuri:

Parfumul
- reprezinta cea mai concentrata forma (si evident, cea mai scumpa). Contine 20-50% ulei. Parfumul da cea mai rezistenta aroma in timp si poate contine sute de ingrediente.

Apa de parfum - un parfum alcoolic, contine 10-15% ulei. Apa de colonie (de toaleta) - este o forma slaba de parfum, contine 3-8% ulei, combinat cu apa si alcool. Concentratia mica de ulei aromat este ideala pentru impresiile subtile.

Crema de parfum - este un amestec ce nu contine alcool, dar contine uleiuri. Ea face pielea matasoasa si aromata. Este ideal de a o folosi in timpul iernii.

Spray-ul natural
- nu contine aerosoli. Prin pulverizare imprastie aroma parfumului.

Marci renumite: Boucheron, Burberry, Bvlgari, Cacharel, Calvin Klein, Carolina Herrera, Cartier, Chanel, Chopard, Christian Dior, Clinique, Davidoff, Diesel, DKNY, Dolce and Gabbana, Dunhill, Elizabeth Arden, Escada, Estee Lauder, Fendi, Giorgio Armani, Givenchy, Gucci, Guerlain, Guy Laroche, Hilfiger, Hugo Boss, Iceberg, Issey Miyake, Jacomo, Jean Paul Gaultier, Jennifer Lopez, Jesus Del Pozo, Jil Sander, Joop, Kenzo, Lacoste, Lagerfeld, Lancome,  Lanvin, Laura Biagiotti, Loewe, Lolita Lempicka, Loris Azzaro, Max Mara, Mont Blanc, Moschino, Nikos, Nina Ricci, Nino Cerruti, Paco Rabanne, Prada, Ralph Lauren, Roberto Cavalli, Rochas, S. T. Dupont, Salvador Dali, Salvatore Ferragamo, Thierry Mugler, Trussardi, Ungaro, Valentino, Van Cleef and Arpels, Versace, Yohji Yamamoto, Yves Saint Laurent etc.

V-ati gandit vreodata, de ce o anumita marca de parfum, sau un anume gen de parfum, va insoteste in viata, deja poate de ani de zile? V-ati gandit vreodata de ce l-ati ales tocmai pe acesta?

Desigur, una din explicatii este stilul pe care il abordati in viata de toate zilele si modul de manifestare atunci cand va prezentati in societate. In mare masura garderoba, imbracamintea, accesoriile, podoabele si bijuteriile pe care le purtati si preferati, dezvaluie mult despre genul de moda spre care tindeti si implicit despre tipologia personalitatii Dvs. Parfumul pe care il alegeti - nu este o alegere intamplatoare, ci se afla in stransa legatura cu genul de moda si viata pe care il abordati si face parte nemijlocita din intregul care va caracterizeaza.

Pentru a afla ce tip de parfum vi se potriveste si in final pentru a-l alege vizitati

Si inca un amanunt care poate va intereseaza: colaborand aveti sansa sa incepeti propria afacere, prin care puteti crea venituri suplimentare.


_______________________________________
realman

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la