Superlink - link-uri utile si nu numai
Discutii, sfaturi, contrari - dar toate frumoase si cu tact de gentleman. Nu uitam nici de bancuri, poze funny, glume. Dar trebuie sa stiti de la inceput ca acest site nu contine materiale interzise sau ilegale.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Superlink - link-uri utile si nu numai | Reguli | Inregistrare | Login

POZE SUPERLINK - LINK-URI UTILE SI NU NUMAI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sexy_andrea2006
Femeie
22 ani
Sibiu
cauta Barbat
22 - 48 ani
Superlink - link-uri utile si nu numai / Financiar intern / comunicate oficiale - utile Moderat de dmldone, mad_bull, micutza
Autor
Mesaj Pagini: 1
delaurentis
Site owner

Din: Tg-Jiu
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 7666
“Cum pot accesa si utiliza managerii si expertii romani

Fondurile UE  inainte si dupa ianuarie 2007â€Â?

PRIMA SESIUNE de DOCUMENTARE si TRAINING la

Institutiile Uniunii Europene - BRUXELLES





~ Comunicat de Presa ~





Bucuresti, 24 noiembrie 2005





Platforma Central-Europeana CEFTAC (Central European Advocacy for a Fair and Transparent Competition), proiect fondat in anul 2004 cu sprijinul Uniunii Europene si coordonat de Fundatia EUROLINK – Casa Europei, prin Biroul de Lobby cu sediul la Bruxelles, organizeaza in cooperare cu Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania si agentia guvernmanetala de profil (ANIMMC)  pentru prima oara in Romania, in perioada 5-9 decembrie 2005 o prima Sesiune de informare si training la institutiile Uniunii Europene, asupra formarii consortiilor de parteneri, accesarii si utilizarii Fondurilor Structurale.



Delegatia oficila romana se deplaseaza in acest sens la Bruxelles pentru a desfausura sesiuni de lucru si discutii directe cu responsabili din cadrul departamentelor pentru Romania ale institutiilor UE; dezbaterea unor studii de caz de interes pentru participanti; vizite de documentare la departamente-cheie ale Comisiei Europene, Parlamentului European, Comitetului Regiunilor, Comitetului Economic si Social; intalniri pentru networking la reprezentantele oficiale ale unor regiuni europene vizate cu sediul la Bruxelles, firme de lobby europene si grupurile de interese economico-sociale reprezentate in cadrul CES, reuniuni  lucru la sediul Parlamentului European,  Comisiei Europene, Misiunii Permanente a Romaniei pe langa Uniunea Europeana.



Acest proiect este realizat prin asistenta tehnica din partea partenerilor de consultanta ai proiectului: PHAETON GALA - PR & Lobby Consulting (Bucuresti) si Falling Apples - EU Strategy & Consulting (Bruxelles).



Pentru informatii suplimentare despre aceasta initiativa, va rugam sa ne contactati la tel./fax: (021) 230.49.97; e-mail: sau .ro.





Pentru conformitate,



Platforma CEFTAC / EUROLINK – Casa Europei

Calea Victoriei, nr. 128A, sector 1, cod 010094, Bucuresti

Biroul corespondent la Bruxelles: M Brussel Village Business Centre,

c/o Falling Apples: 44, Rue de Palais, B-1030 Bruxelles

Internet: ;


_______________________________________
- - - -



pus acum 18 ani
   
delaurentis
Site owner

Din: Tg-Jiu
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 7666
Programul Fermierul pentru 2006 incepe cu 1.000 de miliarde lei vechi

Licitatia pentru derularea fondurilor aferente Programului Fermierul pentru anul 2006 are trei castigatori: CEC, BRD-GSG si Banca Comerciala Carpatica.

Conform datelor finale ale procedurii de licitatie inceputa de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale pe 10 februarie a.c., CEC a obtinut derularea unui fond de 250 miliarde lei vechi, BRD – 500 miliarde lei vechi, iar Banca Comerciala Carpatica – 200 miliarde lei vechi. in total s-a adjudecat derularea unor fonduri de 950 miliarde lei vechi, care vor fi oferite beneficiarilor cu o dobanda de 5%. Acesti bani vor fi dati drept credite prin Programul Fermierul in scopul cofinantarii programelor SAPARD.

Alegerea intre bancile participante la licitatie s-a facut pe baza unui set de criterii, printre care s-au numarat: marimea retelei teritoriale, dobanzile si comisioanele practicate, sumele suplimentare oferite drept credite pentru agricultura, comisioanele platite catre Ministerul Agriculturii pentru sumele neutilizate.


Pana la sfarsitul lunii martie a.c., castigatorii vor incheia contracte cu Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, moment din care fondurile vor ajunge la dispozitia celor interesati.

Tinand cont ca nu s-a consumat intregul fond de 7.000 de miliarde al Ministerului Agriculturii pentru Programul Fermierul, va urma o noua licitatie in cursul lunii aprilie 2006. La aceasta licitatie pot participa toate bancile din Romania, inclusiv cele care au castigat la prima licitatie.


_______________________________________
- - - -



pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la