Superlink - link-uri utile si nu numai
Discutii, sfaturi, contrari - dar toate frumoase si cu tact de gentleman. Nu uitam nici de bancuri, poze funny, glume. Dar trebuie sa stiti de la inceput ca acest site nu contine materiale interzise sau ilegale.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Superlink - link-uri utile si nu numai | Reguli | Inregistrare | Login

POZE SUPERLINK - LINK-URI UTILE SI NU NUMAI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
draghici_elena2000 din Dambovita
Femeie
24 ani
Dambovita
cauta Barbat
24 - 62 ani
Superlink - link-uri utile si nu numai / Financiar intern / program de finantare Moderat de dmldone, mad_bull, micutza
Autor
Mesaj Pagini: 1
delaurentis
Site owner

Din: Tg-Jiu
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 7666
Fundatia Parteneri pentru Dezvoltare Locala (FPDL) lanseaza Proiectul INTARIREA CAPACITATII DE AUTO-EVALUARE ORGANIZATIONALA PRIN METODE PARTICIPATIVE . Scopul  proiectului: dezvoltarea capacitatii ONG de a se auto-evalua prin metode participative si de a asigura managementul schimbarilor necesare evolutiei organizatiei. Termenul limita de aplicare este 25 noiembrie 2005.

Proiectul este finantat de Uniunea Europeana prin programul PHARE 2003/005-551.01.05 Consolidarea Societatii Civile in Romania, Componenta Dezvoltarea Sectorului ONG.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati documentul atasat, precum si site-ul FPDL:

Cu cele mai bune urari,

Olivia Baciu
Program Manager


Foundation Partners for Local Development / FPDL
7-9 Piata Amzei Street, Entr. D, Apt.34, 6th Floor
Bucharest, Sector 1, Romania
Office Tel/Fax: (+40-21) 3135664, 3135668, (0)723.131870
Email: E-mail, E-mail









descriere:


Proiectul este finantat de Uniunea Europeana prin programul PHARE 2003/005-551.01.05 Consolidarea Societatii Civile in Romania, Componenta Dezvoltarea Sectorului ONG

Noiembrie 2005
CINE SUNTEM
FPDL este o organizatie neguvernamentala, de training si consultanta, infiintata in 1994 de catre un grup de experti in administratie publica si dezvoltare comunitara, care are ca misiune sprijinirea procesului de guvernare democratica, dezvoltarea societatii civile si promovarea unei noi culturi a managementului schimbarii si a managementului conflictelor in Romania si in tarile Europei Centrale si de Sud-Est, prin activitati de dezvoltare a capacitatii institutionale.

SCOPUL PROIECTULUI: Dezvoltarea capacitatii ONG de a se auto-evalua prin metode participative si de a asigura managementul schimbarilor necesare evolutiei organizatiei.

GRUP TINTA SI CRITERII DE ELIGIBILITATE
Proiectul se adreseaza organizatiilor neguvernamentale din Romania, din domenii diverse, care au minim doi ani de activitate si care au dezvoltat servicii catre clientii lor. Organizatiile trebuie sa fie legal inregistrate, sa aiba un spatiu de birou adecvat desfasurarii activitatilor curente care este dotat cu mijloacele de comunicare corespunzatoare.

ACTIVITATI
In cadrul proiectului, un numar de 1o organizatii selectate vor beneficia de training si asistenta tehnica adaptate la nevoile lor specifice, intr-un cadru care permite schimbul de experiente cu alte ONG. De asemenea, se va dezvolta participativ, cu organizatiile selectate, un instrument de auto-evaluare organizationala, destinat ONG din Romania. Proiectul se va desfasura in perioada octombrie 2005-septembrie 2006. Toate cheltuielile legate de desfasurarea activitatilor din proiect sunt suportate de catre FPDL, cu exceptia cheltuielilor legate de transport pana la locul de desfasurare a cursurilor.

PROCESUL DE SELECTIE
Organizatiile interesate sunt rugate sa completeze si sa trimita formularul de aplicare pana de data de 25 noiembrie 2005, prin email la adresa E-mail, cu mentiunea: In atentia Olivia Baciu-Proiect Phare.
Selectia organizatiilor neguvernamentale se va face in baza completarii formularului de aplicare si a intrunirii conditiilor de eligibilitate. Rezultatul procesului de selectie va fi anuntat in data de 30 noiembrie 2005. Pentru mai multe detalii legate de desfasurarea proiectului, precum si pentru completarea formularului de aplicare, va rugam sa accesati pagina web a FPDL:.

Manager de proiect si persoana de contact: Olivia Baciu
(tel/fax: 021-3135664, email: E-mail, E-mail)


_______________________________________
- - - -



pus acum 18 ani
   
delaurentis
Site owner

Din: Tg-Jiu
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 7666
Programul Leonardo da Vinci, program european dedicat formarii
profesionale, pune la dispozitie o baza de date cu rezultatele si
produsele din faza a II-a a programului: 2000 - 2006.

Mai intai trebuie sa selectati un an si apoi unul sau mai multe criterii
pentru a obtine o lista a proiectelor si produselor.

Atunci cand selectati un proiect de pe lista, obtineti mai multe
informatii: o scurta descriere, obiective si activitati, domeniu
prioritar, grupuri tinta, rezultate si produse, organizatii promotoare,
parteneri, informatii privind bugetul si link-uri catre proiect.

Baza de date este disponibila in limbile engleza, franceza si germana, iar
la sfarsitul descrierii produsului/proiectului exista optiunea de a trece
pe limba promotorului proiectului/produsului!

Baza de date:


_______________________________________
- - - -



pus acum 18 ani
   
delaurentis
Site owner

Din: Tg-Jiu
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 7666
Stimate Doamne,
Stimati Domni,



In cadrul proiectului “Stimularea participarii organizatiilor din Statele Membre si Tarile Candidate in domeniul Tehnologiilor Societatii Informationale� (STAR NET), proiect co-finantat de DG Research/ IST Thematic Priority, va invitam sa participati, in data de 9 Decembrie 2005, in Bucuresti, la Evenimentul de lansare.



Scopul manifestarii este de a oferi organizatiilor din domeniul cercetarii informatii privind initiativa STAR NET si serviciile oferite, in mod gratuit,

catre toate organizatiile locale interesate in cercetare si cooperare trans-nationala, stimuland capacitatea acestora de a adopta si dezvolta noi tehnologii informationale.



Mentionam ca, Proiectul STAR-NET reprezinta un prim pas pentru crearea si dezvoltarea unei infrastructuri de servicii de asistenta, profesionala si permanenta, care sa permita organizatiilor participante sa promoveze activitati specifice, in concordanta cu nevoile sectorului Tehnologiilor Societatii Informationale (IST), urmarind cresterea competitivitatii prin inovatie.

Principalul rezultat al proiectului va fi realizarea de centre specializate (Noduri Regionale), care vor oferi toate aceste servicii.



Prin intermediul STAR NET, se va pune la dispozitie o structura consolidata de asistenta, informare si schimb de experienta, inclusiv in vederea asigurarii participarii organizatiilor la diferitele activitati si la structurarea de noi propuneri si proiecte in domeniul IST.



In acelasi timp, Evenimentul de lansare a Proiectului STAR NET  va oferi informatii privind alte initiative suport din domeniul IST (Proiectele European IST si CEEC IST NET), Noi apeluri in Programul Cadru 6 dedicate Societatii Informationale si Noi oportunitati - PC7.



Prezentarile vor fi sustinute in limba romana.



La acest eveniment participarea este gratuita.



Din considerente organizatorice, va rugam sa ne confirmati numele persoanei participante din partea organizatiei Dvs la adresa E-mail , pana cel tarziu in data de 2 Decembrie 2005, urmand sa primiti ulterior toate celelalte informatii necesare (agenda evenimentului, locatia etc.).



Mentionam ca lista participantilor se va inchide dupa primele 80 de persoane care ne transmit confirmarea de participare, in timp util.



Cu stima,



Mariana Chintoiu Nimara
Consultant

Tel:   + (4 021) 211 1945 // 211 1949
        + (4 021) 210 5636 // 210 5669
Fax:  + (4 021) 211 1937
E-mail;

FIMAN Development Services SA
87 - Vasile Lascar Street, District 2
020493 - Bucharest, Romania


_______________________________________
- - - -



pus acum 18 ani
   
delaurentis
Site owner

Din: Tg-Jiu
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 7666
Program de finantare - UNITED WAY ROMANIA

Finantator: United Way Romania (UWRo)

Solicitanti eligibili: organizatii neguvernamentale:

legal inregistrate in Romania de cel putin 2 ani (la data depunerii aplicatiei);
ofertante de servicii sociale si acreditate de autoritatile relevante;
cu un birou administrativ in Bucuresti;
care au beneficiat si de alte finantari;
care aplica principii de buna practica in conducerea si managementul organizatiei;
care nu acorda finantari catre alte organizatii neguvernamentale;
fara parti-pris politic;
care nu au fost create de autoritati ale statului.
Activitati eligibile: servicii directe in domeniul social in Bucuresti sau zona imediat limitrofa.

Conditii de finantare: suma maxima eligibila pentru un proiect este de 20.000 Euro.

Termen limita: Data limita de depunere a scrisorilor de intentie este 2 ianuarie 2006.

Informatii suplimentare -


_______________________________________
- - - -



pus acum 18 ani
   
delaurentis
Site owner

Din: Tg-Jiu
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 7666
Firmele romanesti pot depune oferte pentru programul "Marco Polo"
Companiile romanesti in domeniul transporturilor pot depune, pana la 30 ianuarie, ofertele pentru a participa la licitatia de proiecte in programul "Marco Polo" al Uniunii Europene, destinat dezvoltarii transportului international cargo.

Romania si Comunitatea Europeana au semnat un Memorandum de Intelegere in cadrul Programului "Marco Polo", prin prevederile acestui Memorandum fiind puse bazele cadrului legal pentru participarea firmelor romanesti in cadrul licitatiei proiectelor stabilite in 2005 (Call for proposals 2005), care este in prezent in curs de desfasurare.

Companiile interesate pot gasi conditiile de eligibilitate pe site-ul oficial al Uniunii Europene - sau pe cel al Ministerului Transporturilor -

Programul a fost lansat in 24 decembrie 2005, suma totala alocata pentru proiectele stabilite in 2005 depaseste 30 milioane euro.

Programul "Marco Polo" vizeaza, in principal, actiunile de schimbare a modalitatii de transport, care trebuie sa aiba in vedere schimbarea de la transportul rutier cargo la transportul maritim de scurta durata, la cel feroviar si fluvial. De asemenea, se doreste diminuarea congestionarii drumurilor si imbunatatirea procesului de actiune asupra mediului a sistemului de transport cargo in Uniunea Europeana si cresterea numarului modalitatilor de transport.

Potrivit Comisiei Europene, solicitantii trebuie sa fie persoane juridice, societati comerciale cu capital privat sau public. Entitatile publice nu pot sa participe in mod direct, totusi, administratiile pot fi proprietarii unei societati solicitante in procent de pana la 100 la suta. Sursa: Rompres


_______________________________________
- - - -



pus acum 18 ani
   
delaurentis
Site owner

Din: Tg-Jiu
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 7666
Agentia pentru Sprijinirea Studentilor
Apel bugetar ASS-2006-1-2

Finantator: Agentia pentru Sprijinirea Studentilor

Solicitanti eligibili: organizatiile studentesti legal constituite din fiecare centru universitar, precum si Casele de Cultura Studentesti sa desfasoare activitati studentesti sau in folosul studentilor.

Activitati eligibile:

Realizarea de seminarii, conferinte, traininguri pe teme de interes pentru studenti;
Dezvoltarea mass-media studenteasca;
Proiecte de schimburi de studenti cu organizatii studentesti din Europa si alte state ale lumii;
Proiecte care vizeaza cetatenia activa in randul studentilor;
Alte proiecte, conform regulamentului de organizare si functionare a caselor de cultura studentesti.
Conditii de finantare: alocatia bugetara nu poate depasi 80% din valoarea eligibila a proiectului.

Termen limita: Data limita de depunere a proiectelor este 20 martie 2006.

Informatii suplimentare -


_______________________________________
- - - -



pus acum 18 ani
   
mad_bull
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 1007
eu zic sa profitatzi fratilor.....nu lasati banii sa va scape din mana!!!!


_______________________________________


pus acum 18 ani
   
delaurentis
Site owner

Din: Tg-Jiu
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 7666
si eu zic la fel.

_______________________________________
- - - -



pus acum 18 ani
   
mad_bull
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 1007


_______________________________________


pus acum 18 ani
   
delaurentis
Site owner

Din: Tg-Jiu
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 7666


_______________________________________
- - - -



pus acum 18 ani
   
delaurentis
Site owner

Din: Tg-Jiu
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 7666
Programul GEF de granturi mici -

Coca Cola Romania    
    UNDP Romania

Solicitanti

Aplicantii principali pot fi numai organizatii neguvernamentale (ONG) si organizatii comunitare (OC). GEF SGP incurajeaza cooperarea si parteneriatul activ intre ONG/ OC aplicante si: comunitatile locale din zona proiectului, alte ONG/ OC (inclusiv organizatii internationale), administratia centrala si locala, institutii de invatamint, institute de cercetare, sectorul privat, alte proiecte GEF SGP si PNUD, alti donori si programe regionale/ internationale.

Activitati

Propunerile de proiect trebuie sa adreseze in mod obligatoriu domeniul GEF "Ape internationale". Facultativ, propunerile pot adresa si alte domenii tematice GEF, cum ar fi: conservarea biodiversitatii, schimbarile climatice, managementul durabil al terenurilor, poluanti organici persistenti.

Conditii

Cele patru zone geografice in care se vor putea desfasura proiecte finantate de GEF SGP in cadrul acestui ciclu de finantare sunt urmatoarele:

    * Judetele Maramures, Bistrita Nasaud, Suceava, Neamt, Harghita, Mures, Cluj, Salaj, Bihor si Satu Mare;
    * Judetele Galati, Braila, Tulcea si Constanta;
    * Judetele Caras Severin, Mehedinti si Hunedoara;
    * Coridorul verde al Dunarii.

Termene limita

Termenul limita pentru depunerea propunerilor de proiect este 17 iulie 2006, orele 16.00, la urmatoarea adresa:

Programul GEF de granturi mici
Casa ONU
B-dul Primaverii 48A,
011975, Bucuresti
Informatii -


_______________________________________
- - - -



pus acum 18 ani
   
delaurentis
Site owner

Din: Tg-Jiu
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 7666
Consiliul Concurentei a aprobat schema de ajutor de stat in valoare de 6,9 mil. euro (25 mil. lei), pentru anul 2006, pentru finantarea constructiei de unitati de depozitare a deseurilor, a anuntat luni institutia. Ajutorul de stat va fi acordat unui numar maxim de zece beneficiari. Sprijinul financiar va fi acordat pentru realizarea de investitii destinate construirii de depozite zonale de deseuri inerte, nepericuloase si periculoase. Scopul investitiilor este cresterea calitatii mediului inconjurator si crearea a circa 20-30 de locuri noi de munca in fiecare unitate deschisa, se arata intr-un comunicat al Consiliului Concurentei. Schema a fost notificata de Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor

_______________________________________
- - - -



pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la