Superlink - link-uri utile si nu numai
Discutii, sfaturi, contrari - dar toate frumoase si cu tact de gentleman. Nu uitam nici de bancuri, poze funny, glume. Dar trebuie sa stiti de la inceput ca acest site nu contine materiale interzise sau ilegale.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Superlink - link-uri utile si nu numai | Reguli | Inregistrare | Login

POZE SUPERLINK - LINK-URI UTILE SI NU NUMAI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
blah la Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Galati
cauta Barbat
27 - 80 ani
Superlink - link-uri utile si nu numai / Alte "chestii" / Cutremur cu magnitudinea 3.3 pe scara Richter, la adancimea de 18 km Moderat de atomic_man, dmldone, edytro, micutza
Autor
Mesaj Pagini: 1
jijache
Membru nou

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 7
In ziua de 17/12/2019 la ora 02:28:10 (ora Romaniei) s-a produs in Serbia, granita cu Romania un cutremur cu magnitudinea 3.3 pe scara Richter, la adancimea de 18 km, informeaza Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).

Intensitatea cutremurului in zona epicentrala a fost de III grade Mercalli.

https://stiripeweb.xyz/cutremur-cu-magn ... -ora-0228/

Am fost speriat tare de tot, mai ales ca am fost in apropiere de data asta. Sper ca toti sunteti bine. va salut si va doresc sa aveti parte de zile si nopti linistite, fara cutremure, pe cat posibil. Eu am avut parte de seismul asta si vreau sa va spun ca este infricosator sa te trezesti in toiul noptii ca se zgaltaie casa.


pus acum 4 ani
   
jijache
Membru nou

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 7
De altfel, vad ca si altii au scris despre cutremurul asta. Cu siguranta ca multi au fost speriati de https://blogstelute.blogspot.com/2019/1 ... scara.html si trebuie sa ne spunem vorbele acum, daca tot am trecut prin astfel de experiente cutremuratoare.

pus acum 4 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la