Superlink - link-uri utile si nu numai
Discutii, sfaturi, contrari - dar toate frumoase si cu tact de gentleman. Nu uitam nici de bancuri, poze funny, glume. Dar trebuie sa stiti de la inceput ca acest site nu contine materiale interzise sau ilegale.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Superlink - link-uri utile si nu numai | Reguli | Inregistrare | Login

POZE SUPERLINK - LINK-URI UTILE SI NU NUMAI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deea_printesa Profile
Femeie
24 ani
Dolj
cauta Barbat
24 - 48 ani
Superlink - link-uri utile si nu numai / Alte "chestii" / Bormasini cu care sa ne facem treburile mai repede Moderat de atomic_man, dmldone, edytro, micutza
Autor
Mesaj Pagini: 1
jijache
Membru nou

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 7
Atunci cand avem ceva de lucrat pin casa sau pe a curte, este bine sa avem invedere cateva scule si unelte cu care am putea sa ne dam un ajutor potrivit. Cred ca sunt destule cele mai ieftine bormasini cu care am putea sa lucram si trebuei sa vedem printre ele pe care le luam ca sa profitma de progresul tehnologic ca sa ne facem ceea ce avem nevoie. Sunt destule brmasini cu care pute sa muncim si sa ne facem treburile. Doar daca unii vor sa fac la fel ca noi, ne ducem si ii ajutam, insa pe bani, caci asa se fac treburile si asa se scot banii. Daca vrem sa fim in plan cu ceea ce avem de facut, sa ne luam ce avem nevoie si sa incepem lucrul. As zice ca vom fi printre primii in bransa noastra, daca ne vom interesa din timp si daca vom avea dorinta sa muncim cu drag si cu spor.

Trebuie sa avem in vedere ca sunt destui care vor sa ne ia comenzile, asa ca sa ne vedem de treaba si sa ne luam comenzile care ne sunt cele mai avantajoase. Sa incercam sa lucram bine si sa fim intelepti.


pus acum 7 ani
   
jijache
Membru nou

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 7
Incercand sa procedam in acest fel, ne vom duce in acele locuri inc are multi ar vrea sa fie, insa pentru ca noi suntem superiori si avem cu ce sa muncim, ave scule si unelte bune, ne vom face treburile mai bine decat ei, ceea ce ne va aduce un plus de caliatte. Clientii vor i multumiti, iar noi vom avea multe beneficii de castigat de pe urma acestei atitudini.

pus acum 7 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la